Boss Katana 50 MK2 Förstärkare i gruppen Stränginstrument / Förstärkare / Elgitarr hos Musikanten i Umeå AB (7-KTN50MK2)
Boss Katana 50 MK2 Förstärkare
Boss Katana 50 MK2 Förstärkare
Boss Katana 50 MK2 Förstärkare

Boss Katana 50 MK2 Förstärkare

Ny generation av världssuccén Boss Katana. Man har nu lagt till fler ljud, fler effekter, en ingång direkt till slutsteget (för exempelvis multieffekter) och en enkel stereoexpansion för dubbla förstärkare. Mjukvaran är också uppdaterad och mycket mer användarvänlig.
Artnr: 7-KTN50MK2
Lägg i önskelistan
Webblager: Finns i lager
Finns varan i butik?
Luleå
Skellefteå
Umeå
Boss
2690 kr / 2590 kr
Antal: 
Öppet köp i 14 dagar Fri frakt över 1000 kr Komplett serviceverkstad
 • 50-watts comboförstärkare med en specialdesignad 12-tums högtalare redo för scenen
 • ’Tube Logic’ ger överlägsen kraft i sin klass, auktoritärt tryck och en närvaro som fungerar i alla musikaliska situationer
 • Fem unika förstärkartyper (Clean, Crunch, Lead, Brown, och Acoustic) inklusive nya variation för varje typ
 • Fem oberoende effektsektioner (Booster, Mod, FX, Delay, och Reverb) med tre variationer i varje sektion
 • Dedikerad FX-pedal för fotkontrollerad wah och pedal bend
 • Den uppdaterade mjukvaran för BOSS Tone Studio låter dig redigera dina ljud med fler än 60 olika BOSS-effekter, EQ per kanal samt global EQ, redigerbar signalväg och mycket mer.
 • Power Amp In (slutstegsingång) för preamps, modellerare och multieffekter
 • Fyra Tone Setting-minnen för att spara och ta fram inställningar för förstärkare och effekter
 • Power Control för att få ljud och spelkänsla som en hårt driven förstärkare på låga volymer
 • Tre olika inställningar för Cab Resonance (Vintage, Modern, and Deep) som väljs i BOSS Tone Studio
 • Mikrofon- och högtalarsimulering på USB och phones/recording output med tre olika inställningar för Air Feel tillgängliga via BOSS Tone Studio
 • Kopplingsmöjligheter på bakpanelen för upp till två fotomkopplare eller en expressionpedal
 • Professionella setups tillgängliga hos BOSS Tone Central
 • Rated Power Output: 50 W
 • Speaker: 30 cm (12 inches) x 1
 • Connectors:
 • INPUT jack: 1/4-inch phone type
 • POWER AMP IN jack: 1/4-inch phone type
 • REC OUT/PHONES jack: Stereo 1/4-inch phone type
 • EXP PEDAL/CTL CH1/CH2 jack: 1/4-inch TRS phone type
 • AUX IN jack: Stereo miniature phone type
 • USB port: USB B type
 • AC IN jack
 • Dimensions (Include handle and rubber feet): 470 (W) x 238 (D) x 398 (H) mm
 • Weight: 11.6 kg
 • Shipping Weight 12,94 kg
 • Shipping Size 55, 46, 32 cm 
Katana MkII tar BOSS erkända gitarrförstärkare Katana till nya höjder och maxar den tekniska plattformen med fler ljud, fler effekter och fler funktioner.Utforska nyutvecklade ljudvariationer för alla fem förstärkartyper - vilket fördubblar dina ljudmöjligheter.De inbyggda effektkategorierna har expanderats från tre till fem och detta ger dig ännu fler valmöjligheter inom realtidsprocessing.Användningsområdena har även utökats - med slutstegsingång för modellerare och multi-effekter, enkel stereoexpansion för dubbla förstärkare, uppdaterad editor-mjukvara och många andra förbättringar.

Fler ljud, mer flexibilitet
De scenklara Katana MkII tar vid där den första generationen lämnar av och bygger på samma grundljud och funktioner som gjort förstärkarna till en världssuccé.Om du fastnade för de första Katana-förstärkarna kommer du att bli mycket positivt överraskad av Katana MkII.Om du inte haft tillfället att prova en försärkare i Katana-serien ännu ska du förbereda dig på att uppleva ljud, spelkänsla och flexibilitet som ligger långt över sin prisklass.

Fem förstärkartyper, tio olika ljudkaraktärer
Katana MkII:s fem huvudsakliga förstärkartyper ger allt för organiska vintage-ljud till moderna high-gain-ljud inklusive en förstärkartyp optimerad för akustisk-elektrisk gitarr.Samtliga förstärkarmodeller har utvecklats med nya variationer och ger dig större möjligheter att forma ditt personliga ljud.

Kör fem effekter samtidigt
Katana MkII har nu fem simultana effektkategorier vilket ger dig kraften hos ett massivt pedalbord rakt in i din förstärkare. Oberoende sektioner för Boost, Mod, FX, Delay och Reverb är förprogrammerade och ger tre variationer i varje - vilket ger dig upp till 15 spelklara effekter att välja mellan.Om du kopplar till BOSS Tone Studio kan du djupdyka i ljudmöjligheter och redigera sektionerna med fler än 60 olika effekttyper, ändra ordningen med fyra olika effektkedjor och mycket mer.

Ljudet på full gas varje gång du kopplar in
Katana MkII är baserad på BOSS Tube Logic och levererar den autentiska karaktären av slutstegsdistorsion från riktiga rörförstärkare, där ljud och spelkänsla blir fylligare och mer responsiva när du vrider upp volymen.Till skillnad från de klassiska rörförstärkarna har Katana MkII en variabel Power Control som gör att kan ställa in det på en volym som inte får dig kickad från bandet eller utkastad ur lägenheten.Vrid bara ner totalvolymen till lämplig nivå för vardagsrummet eller scenen för att njuta av inspirerande ljud som låter och känns som en rörförstärkare på hög volym.

Förstärk din externa utrustning
Katana-50 MkII är fantastisk både fristående eller som slutsteg/högtalare för dina preamps, modellerare och multieffektenheter.Genom att koppla in till bakpanelens Power Amp in-kontakt går du förbi Katana MKII:s förförstärkare och effekter och går direkt till slutsteget baserat på Tube Logic - komplett med lättnådd Power Control.Med BOSS Tone Studio kan ingången optimeras för dina externa produkter med ett högpassfilter och justerbar volym.

Ta fram dina egna inställningar med ett enda knapptryck
En av Katana-50 MkII:s mest kraftfulla funktioner är möjligheten att spara inställningar för karaktär och effekter i Tone Setting-minnen som du snabbt kan ta fram igen.När du har rattat fram ett ljud med frontpanelens kontroller kan du enkelt spara det till ett minne med en enkel knapptryckning.Fyra minnen (två banker x två) finns tillgängliga och du kan snabbt komma åt dem från frontpanelen.Det är också möjligt att koppla in externa fotomkopplare (säljes separat) för att styra förstärkaren med fötterna när du spelar.

Direktljud redo för mixning
Katana-50 MkII har utgångar för USB och phones/recording med mikrofon- och högtalarsimulering vilket låter dig skicka mixningsklara förstärkarljud direkt till ett inspelningsprogram på en dator eller hörlurar.Direktsignalen kan formas med tre olika inställningar för Air Feel som finns tillgängliga i BOSS Tone Studio.Förstärkarna stöder två kanaler via USB och låter dig spela in i stereo med många av Katanas modulations-, EQ-, delay- och reverbeffekter.

Förbättringar hos BOSS Tone Studio
BOSS Tone Studio har utvecklats i takt med Katana MkIIförstärkarna.Användargränssnittet har uppdaterats med ett fräscht utseende och en mängd parametrar har konsoliderats på huvudsidan för ett snabbare arbetsflöde.Där finns också en dedikerad kategori för FX-pedal vilket gör det lättare att adressera wah och pedal bend-effekter till en inkopplad expressionpedal.Om du är en ägare till den första generationen av Katana-förstärkare kan du importera alla dina egna ljud och använda dem med Katana MkII.
Typ av förstärkare: Combo

Mer från Boss

Boss OD-200 Hybrid Overdrive
Ny serie pedaler från Boss, 200-serien. Flexibla och ...
2699 kr
Boss FS-5L Footswitch
Boss erbjuder två typer av robusta fotswitchar i meta...
549 kr
Boss DS-1X Distortion
DS-1X lyfter den legendariska disten från BOSS in i e...
1699 kr
Boss FV-50H Volympedal
Volympedal för elgitarrister som vill ha kontroll ...
949 kr
Boss LS-2 Pedal
En enkel lösning när det gäller byten mella...
1199 kr
Boss RC-505 Loop Station
Oändligt inspirerande! RC-505 Loop Station är et...
5199 kr
Boss DD-200 Digital Delay
Boss släpper en helt ny serie pedaler, 200-serien. DD...
2699 kr
Boss Katana 2x12 Kabinett
Kabinett i grymt populära Boss Katana serien. Mycket ...
3990 kr