Roland FP-30 Digitalpiano - Svart i gruppen Klaviatur / Digitalpiano / Stagepiano hos Musikanten i Umeå AB (7-FP30BK)
Roland FP-30 Digitalpiano - Svart
Roland FP-30 Digitalpiano - Svart
Roland FP-30 Digitalpiano - Svart
Roland FP-30 Digitalpiano - Svart

Roland FP-30 Digitalpiano - Svart

För dig som drömt om att ha ett piano i ditt hem men aldrig haft budget eller utrymme för ett stort instrument, är väntan över. Det prisvärda FP-30 ger Rolands erkända ljud, känsla och moderna funktioner i ett högkvalitativt 88-tangenters instrument som passar nästan vilket rum som helst.
Artnr: 7-FP30BK
Lägg i önskelistan
Webblager: Finns i lager
Finns varan i butik?
Luleå
Skellefteå
Umeå
Roland
6690 kr
Antal: 
Öppet köp i 14 dagar Fri frakt över 1000 kr Komplett serviceverkstad
 • Fyllig och responsiv klang från Rolands erkända SuperNATURAL Piano ljudmotor
 • 88-tangenters PHA-4 Standard klaviatur ger autentiskt pianoanslag för maximalt uttryck
 • Kraftfull förstärkare och stereohögtalare ger ett imponerande ljud
 • Hörlursuttag och tyst tangentbord gör att du kan spela när som helst utan att störa andra
 • Kompakt och lätt möbel för enkel mobilitet mellan hem, studio och klassrum
 • Inbyggd Bluetooth trådlös koppling till smartphone eller surfplatta för användning av populära appar som GarageBand, piaScore, Sheet Music Direct och många fler
 • Bredda dina musikaliska erfarenheter med dual/split-lägen och ett brett urval av icke-pianoljud som orgel, stråkar, kör, trummor, m.fl.
 • Tvillingpianofunktionen är idealiskt för lektioner då lärare och elev kan sitta sida vid sida och spela i samma oktavomfång
 • Koppla till USB-minne för att spara låtar du spelat in med den inbyggda SMF-inspelningsfunktionen och spela till dina favoritlåtar (WAV eller SMF)
 • Tillbehör som matchande stativ och pedalenhet med tre pedaler ger ett klassiskt utseende och utökad funktionalitet inklusive att vända notblad i vissa musikappar utan att använda händerna
 • Finns tillgänglig i svart eller vit finish
FP-30s exceptionella prestanda är överlägsen all annat i prisklassen. Rolands överlägsna ljud och känsla ger en autentisk pianoupplevelse för ett maximalt musikaliskt uttryck, och ger en solid grund för att lära sig spela med den detaljrika artikulation och respons som erfarna pianister kräver. Som komplement till FP-30s avancerade SuperNATURAL Piano ljudmotor finns ett inbyggt ljudsystem tillsammans med en nyutvecklad klaviatur som hämtar anslag, eftertryck och Ivory Feel tangenter från våra högklassiga hemmapianon.

Tack vare sin moderna digitala motor, går FP-30 långt bortom alla akustiska pianon och ger en roligare och mer produktiv spelstund. Icke-pianoljud som orgel, stråkar och kör låter dig spela alla typer av musik och det finns ett antal inbyggda trumkomp som kan backa upp dig. Det är till och med möjligt att spela två ljud samtidigt eller att spela olika ljud med var hand. Bluetooth trådlös koppling är inbyggd för att arbeta med MIDI musikappar på mobila enheter medan USB gör att du kan spela tillsammans med dina favoritlåtar och spara ditt spel på som SMF songs du spelat in med FP-30s inspelningsfunktion. Twin Piano (Tvillingpiano) är perfekt för privatlektioner där lärare och elev spelar sida vid sida i samma oktavområden. Genom att använda hörlurar kan du gå in i en musikalisk drömvärld dag eller natt utan att störa familj eller grannar.