Roland TD-17KVX Digitaltrumset [inkl. hage] i gruppen Slagverk / Digitala trummor / Kompletta set hos Musikanten i Umeå AB (7-TD17KVX)
Roland TD-17KVX Digitaltrumset [inkl. hage]
Roland TD-17KVX Digitaltrumset [inkl. hage]
Roland TD-17KVX Digitaltrumset [inkl. hage]
Roland TD-17KVX Digitaltrumset [inkl. hage]
Roland TD-17KVX Digitaltrumset [inkl. hage]
Roland TD-17KVX Digitaltrumset [inkl. hage]
Roland TD-17KVX Digitaltrumset [inkl. hage]
Roland TD-17KVX Digitaltrumset [inkl. hage]
Roland TD-17KVX Digitaltrumset [inkl. hage]
Roland TD-17KVX Digitaltrumset [inkl. hage]

Roland TD-17KVX Digitaltrumset [inkl. hage]

När du är seriös med ditt trumspel behöver du ett trumset som matchar din ambition. V-Drums TD-17-serien låter din spelteknik skina igenom och den har verktyg för att hjälpa dig bli ännu bättre. Kombinationen av en ljudmotor i TD-50-klass och nyutvecklade pads har resulterat i ett mycket prisvärt elektroniskt trumset som ligger autentiskt nära att spela akustiska trummor och som korrekt speglar de fysiska rörelserna, koordinationen av trumstockar och händer/fötter som alla trummisar behöver. TD17KVX har till skillnad för sitt mindre syskon TD17KV en extra cymbal pad, och den större VH-10 hi-haten, som du använder på ett vanlig hi-hat stativ för ännu bättre spelkänsla. Hi-hat stativ köps  separat.
Artnr: 7-TD17KVX
Lägg i önskelistan
Webblager: Finns i lager
Finns varan i butik?
Luleå
Skellefteå
Umeå
Roland
18990 kr / 18995 kr
Antal: 

Kampanjvara

Antal:
1
Öppet köp i 14 dagar Fri frakt över 1000 kr Komplett serviceverkstad
 • Drum sound module: TD-17 x 1
 • Snare: PDX-12 x 1
 • Tom: PDX-8 x 3
 • Hi-hat: VH-10 x 1
 • Crash: CY-12C x 2
 • Ride: CY-13R x 1
 • Kick: KD-10 x 1
 • Drum stand: MDS-COMPACT x 1
 • Extra trigger input jack: 2 (AUX, CRASH 2) (one is already in use for the extra CY-12C)
 • Hi-hat stand and pedal not included
 • Width: 1,300 mm
 • Depth: 1,100 mm
 • Height: 1,200 mm
 • Weight: 24.8 kg
Om du regelbundet spelar akustiska trummor skall du inte behöva förändra din spelstil för att använda ett elektroniskt trumset. Du kan också använda samma spelteknik som du använder på ett akustiskt trumset, utan kompromisser, tack vare en stor 12-tums virveltrumma* och en hi-hat med naturlig spelkänsla** som till och med kan monteras på ett akustiskt hi-hat-stativ. Då TD-17 är baserat på vår bästa TD-50 ljudmotor återskapar ljuden troget karaktären och klangen av akustiska trummor med blixtsnabb responstid.

Först och främst: trummisar måste kunna hålla ett stabilt tempo innan de går vidare till mer spännande uppgifter. Det är spännande att bemästra grunderna , då det ger dig en solid grund att bygga på och glöm inte att det är högst motiverande att hålla koll på sina framsteg. Modulen TD-17 har ett Coach Mode som stöder din dagliga övningsrutin. Du kan värma upp, öva din taktkänsla, tempo och timing och till och med öva upp din uthållighet och allt med ett protokoll som visar hur det går.

Även om det är roligt att spela eviga trumsolon så kommer man inte speciellt långt. Utveckla ditt spel med att spela till dina favoritband eller öva de låtar du skall spela på scen. Strömma trådlöst dina favoritlåtar från din smartphone till TD-17 via Bluetooth audio och lyssna till alltihop via dina hörlurar. Du kan också spela in ditt trumspel och sedan lyssna på det du spela på det för att se vad du behöver förbättra.

När du repeterar är det viktigt att spela med samma bekanta trumljud du skall använda på scen. TD-17 inkluderar en mängd uttrycksfulla modellerade trumljud nedärvda från flaggskeppsmodulen TD-50 så du kan vara säker på att hitta det perfekta trumljudet när du förbereder dig för dina spelningar.

Utöver att studera med en lärare finns det många trumlektioner online och datorbaserade inlärningsmetoder. TD-17 är designad för att hjälpa dig utvecklas - oavsett hur du vill lära dig.

Roland V-Drums är byggda för att vara pålitliga - från ljudmodul till pads och hela vägen till pedalerna; varje komponent måste fungera i alla sammanhang och på varje spelning. Pads och pedaler som används i TD-17-serien är konstruerade att ta stryk men dess spelbarhet kvarstår. Allt eftersom din skicklighet och ambition växer kan du expandera ditt TD-17 genom att lägga till en extra crash-cymbal eller en andra virveltrumma - och vara trygg i vetskapen att du använder samma hållbara komponenter som proffstrummisar.

Mer från Roland

Roland F701 - Light Oak
Ett stilrent digitalpiano i modernt möbelutföran...
12990 kr
Roland Y-Cable 3.5mm/Tele - 4.5m
Rolands kablar ger professionell kvalitet till ett vettigt...
219 kr
Roland TD-1DMK V-Drums Digitaltrumset
Roland lanserar ett nytt digitaltrumset med dubbla mesh n&...
6990 kr
Roland RT-30K Kicktrigger
Triggmik för aktustisk bastrumma. Makalös kä...
899 kr
Roland KSC-90BK Benställning [FP-90] - Svart
Original benställning passande Roland FP-90 stagepiano.
1999 kr
Roland Dual Tele/RCA - 1.5m
Rolands kablar ger professionell kvalitet till ett vettigt...
189 kr
Roland RT-30H Single Trigger
Triggmick för akustisk trumma. Makalös käns...
799 kr
Roland TD-17KV Digitaltrumset [inkl. hage]
När du är seriös med ditt trumspel behö...
14790 kr