Roland TD-1DMK V-Drums Digitaltrumset i gruppen Slagverk / Digitala trummor / Kompletta set hos Musikanten i Umeå AB (7-TD1DMK)
Roland TD-1DMK V-Drums Digitaltrumset
Roland TD-1DMK V-Drums Digitaltrumset
Roland TD-1DMK V-Drums Digitaltrumset
Roland TD-1DMK V-Drums Digitaltrumset

Roland TD-1DMK V-Drums Digitaltrumset

Roland lanserar ett nytt digitaltrumset med dubbla mesh nätskinn på virvel och alla pukor, ger en mycket bra spelkänsla och är perfekt för tyst övning. Perfekt för seriösa nybörjaren, eller kanske den som vill ta upp trumspelandet då tiden tillåter det igen.
Artnr: 7-TD1DMK
Lägg i önskelistan
Webblager: Finns i lager
Finns varan i butik?
Luleå
Skellefteå
Umeå
Roland
6590 kr
Antal: 
Öppet köp i 14 dagar Fri frakt över 1000 kr Komplett serviceverkstad
 • Bastrumpedal köps separat
 • Kick, Snare, Hi-hat, Hi-hat control pedal, Tom x 3, Crash, Ride, Drum stand
 • Kick: Compatible for using a double kick pedal
 • Snare (PDX-8): 8 inches, double mesh head (2-ply), dual trigger (head, rim)
 • Hi-hat (CY-5): 10 inches (fixed-type)
 • Hi-hat control pedal: Detectable for half-open stroke
 • Tom (PDX-6A) x 3: 6 inches, double mesh head (2-ply), single trigger (Head) *2
 • Crash (CY-5): 10 inches, dual trigger (bow, edge)
 • Ride (CY-5): 10 inches, dual trigger (bow, edge)
 • Drum stand: Four-post type rack stand
 • Drum kits: 15
 • Songs: 15
 • Metronome: Tempo (40–260)
 • Rhythm type: (5 types)
 • Sounds: (8 types)
 • OUTPUT/PHONES jack: Stereo miniature phone type
 • MIX IN jack: Stereo miniature phone type
 • USB COMPUTER port: USB B type
 • USB MIDI (transmitting only)
 • Power supply: AC adaptor
 • Current draw: 150 mA
 • Included Accessories: Setup Guide, Owners Manual, AC adaptor, Special connection cable
 • Width: 1.200 mm
 • Depth: 1.100 mm
 • Height: 1.200 mm
 • Weight: 17.8 kg
Om du drömmer om att spela trummor vet du att det är kopplat till en stark ambition. Parallellt med glädjen över att spela kan dock tanken på själva inlärningskurvan kännas lång - och ibland övermäktig. Det är lätt att fastna i en känsla av att vägen till målet helt enkelt blir för svår och tidskrävande. Men, trots att du måste anstränga dig, är det inte så svårt som du kanske tror att bli en stadig trummis. Om du kan trampa i takt med musiken har du redan en grundläggande förståelse för rytmens grunder. Du behöver bara ta nästa steg. Roland V-Drums är världen mest populära elektroniska trummor, tack vare dess kraftfulla ljud, naturliga spelkänsla och legendariska hållbarhet Om du tror att du har en framtida trummis i ditt inre jag kommer vår nya modell V-Drums TD-1DMK att hjälpa dig att hitta den. TD-1DMK ger en fullbordad trumupplevelse i ett kompakt och kostnadseffektivt trumset som är lätt att flytta runt. Trots att ljudmodulen är mycket kraftfull är den lätt att använda och innehåller många olika uttrycksfulla trumset som du spelar från Rolands pads med dubbla mesh-skinn för virveltrumma och pukor. Dessa pads använder dubbla lager av mesh-skinn för att återge ett realistiskt motstånd (som innebär att trumstocken studsar tillbaka efter att ha slagit an mot skinnet), precis som på ett traditionellt, akustiskt trumset. Även om Rolands trumset är kraftiga och hållbara är de tysta att spela på - perfekt för övning under sena kvällar. Du kan också välja att spela helt ljudlöst* med hörlurar så du inte stör familj eller grannar. Med hjälp av de inbyggda övningsfunktionerna och gratisappen ”Melodics” mjukvara för att lära sig spela trummor kommer du att överraska dig själv med dina snabba framsteg. Ta ett par trumstockar, ett djupt andetag och sätt dig vid ett Roland V-Drums TD-1DMK. Ett liv med trumspel väntar på dig - så vad väntar du på?

Om du inte spelat trummor förut kanske du tror att det är för svårt eller att ett elektroniskt trumset är komplicerat. TD-1DMK är ett trasselfritt trumset som är enkelt att montera och naturligt att använda. Koppla bara in trumsetet till eluttaget, tryck på startknappen och koppla in hörlurar eller monitorhögtalare. Nu är du redo att börja spela en samling autentiska trumset där du väljer mellan 15 förprogrammerade trumset (presets), för en realistisk och inspirerande trumupplevelse. När du är redo att börja arbeta på att förfina din spelteknik använder du de inbyggda inlärningsfunktionerna samt mjukvaran ”Melodics for V-Drums”, som på ett pedagogiskt sätt lär dig grunderna och låter dig utvecklas i din egen takt. Då TD-1DMK endast väger 7 kg är det lätt att flytta runt, så oavsett om du vill träna själv hemma eller jamma tillsammans med kompisar kan du ta med dig ditt TD-1DMK var du än vill spela.

När barn får möjlighet att lära sig ett musikinstrument utvecklar de samtidigt viktiga egenskaper som de kommer att dra nytta av under hela sin uppväxt. Glädjen av att spela musik tillsammans med andra följer oss in i vuxen ålder, samtidigt som vi tidigt tränar värdefulla egenskaper så som tålamod, uthållighet, koordination, simultanförmåga och finmotorik. Melodi, harmoni och rytm är musikens grunder och genom att utveckla en stabil taktkänsla kommer ditt barn även att lära sig uppskatta andra musikinstrument. Roland V-Drums TD-1-modul har en inbyggd metronom och 10 inlärningsfunktioner som visar ditt barn hur deras taktkänsla utvecklas och lägger grunden för livslång musikalisk kreativitet. Den spelliknande upplevelsen i inlärningsfunktionerna gör att även om de lär sig och utvecklas, upplevs varje övningstillfälle som roligt och engagerande. ”Melodics for V-Drums” är en gratis mjukvara för Windows- eller Mac-datorer som innehåller en serie gratis trumlektioner som utvecklar taktkänslan utan att det verkar jobbigt. Rolands elektroniska trumset V-Drums är tystare än i många andra elektroniska trumset tack vare sina specialutformade pads, så ditt barn kan öva utan begränsningar. Med dubbla mesh-skinn och en bastrumpad som absorberar klubbans slag är alla V-Drums konstruerade att vara märkbart tystare när man spelar*.

TD-1DMK stöder kontinuerligt ditt barn när hon/han utvecklar sin koncentrationsförmåga, tålamod och koordinationsförmåga som följer ett regelbundet trumspel.

Oavsett om du drömmer om att vara trumhjälten i ett band eller om du helt enkelt vill utvecklas till en solid trummis, hjälper dig TD-1DMK från Roland dig att nå dina mål genom att stötta de olika spelsätt du lär dig. TD-1DMK återskapar verklighetstroget de subtila nyanserna i din unika spelstil och varje trumslags dynamik känns av och överförs korrekt, tack vare den snabba processorn och de autentiska, akustiska ljuden i ljudmodulen TD-1. Allt eftersom du blir duktigare håller ljudmodulen TD-1 jämna steg med dig och speglar din utvecklade spelteknik och din uttrycksfullhet. Du kan justera spänningen för de dubbla mesh-skinnen för virveltrumma och pukor och erbjuder starkare studs jämfört med trummor som bara har enkla mesh-skinn, vilket ger en mer naturlig spelkänsla som är så nära som möjligt känslan av att spela på akustiska trumskinn. Känslan och studsen i bastrumpedalen är också viktigt för ditt trumspel - och därför är TD-1DMK kompatibel med alla typer av bastrumpedal, inklusive dubbelpedaler. Den mjuka gummiytan på paden absorberar energin från klubban och ger en naturlig och verklighetstrogen studs och tystare spel.

Om du brukade spela trummor minns du säkert hur gott det kändes - oavsett om det var den rent fysiska känslan av att spela eller om det var glädjen att spela med andra musiker och sätta låtarna tillsammans. Roland TD-1DMK kan hjälpa dig tillbaka till ett liv med trummor oavsett om du vill damma av dina befintliga kunskaper eller fortsätta att utvecklas från där du en gång slutade. Med TD-1DMK spelar du till musik medan du finslipar din spelteknik, med allt från förprogrammerade låtar i olika musikstilar till dina personliga favoriter via din smartphone. Då TD-1DMK är konstruerade för att dämpa den fysiska ljudnivån och du kan spela med hörlurar kan du hänge dig åt musiken utan att störa din familj. Roland V-Drums är erkända för sin kvalitet och hållbarhet - så du kan spela med förtroende i många år. Allt eftersom som du utvecklas och din ambition ökar kan du uppgradera ditt TD-1DMK genom att lägga till en extra crashcymbal eller till och med uppgradera ljudmodulen. Ge dig själv chansen och börja spela trummor igen med TD-1DMK.

Mer från Roland

Roland TD-07KV V-Drums [inkl. hage]
Digitalt trumset i kompakt format, perfekt för ö...
10995 kr
Roland RD-88 Stage Piano
Ett smidigt och prisvärt instrument med Rolands legen...
12499 kr
Roland TR-06 Drumatix
TR-06 är en detaljerad kopia av den klassiska Roland ...
3999 kr
Roland PD-85BK 8 V-pad
Rolands nya 8\ V-pad har två zoner och den senaste tr...
2599 kr
Roland TR-6S Rhythm Performer
Rolands TR-trummaskiner har influerat musikbranschen i ...
4290 kr
Roland Instrument Cable - 4.5m
Rolands instrumentkablar ger professionell kvalitet och är...
209 kr
Roland PSB-230U [PSB-1U] Nätadapter
Strömförsörjning som passar en stor del uta...
349 kr
Roland TR-8S Rhythm Performer
Med en av de mest berömda och inflytelserika trummask...
6499 kr