Synthogy Ivory II Upright Pianos - Download i gruppen Live & Studio / Studio / Mjukvara hos Musikanten i Umeå AB (2-213402)
Synthogy Ivory II Upright Pianos - Download

Synthogy Ivory II Upright Pianos - Download

Den essentiella samlingen upprätta pianon. Ivory II Upright Pianos presenterar ett urval av moderna och årgångspianon, tillsammans med den kraftfulla Ivory II-motorn för den mest expressiva tonomfång av klanger och personlighet.
Varje piano är noggrant utvalt. Autentiska pianon fyllda med karaktär och inspelade med Synthogys kända och grundliga sinne för detalj för att fånga de unika personligheterna som finns i instrumenten.
Artnr: 2-213402
Lägg i önskelistan
Finns varan i butik?
Luleå
Skellefteå
Umeå
2595 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Öppet köp i 14 dagar Fri frakt över 1000 kr Komplett serviceverkstad
  • Modern Upright En ny Yamaha U5
  • Vintage Upright 1914 A.M. Hume upright
  • Honky Yonk, Barroom Upright 1915 Packard upright
  • Tack Piano
  • 2.5 GHz Dual Core PowerPC G5 or 2.0 GHz Intel Core 2 Duo CPU
  • 2 GB RAM
  • 84 GB free hard drive space
  • iLok key optional with Ivory 2.5
Modern Upright

En ny Yamaha U5

Yamahas upprätta pianon är vida betraktade som de bästa som byggs i dag. U5-modellen är på toppen av deras produktlinje. Ett fantastiskt piano för moden pop, rock eller jazz.

Vintage Upright

1914 A.M. Hume upright

Ett stort upprätt piano byggt i Amerika under ”gyllene åldern” av pianobyggande. Hume Pianos är högt aktat av upplysta pianotekniker för dess utmärkta kvalitet och resonanta ljud. Detta klassiska amerikanska årgångspianot är prefekt för blues, rock, retro-jazz samt roots-musik, och ändå allsidig nog för praktiskt taget alla former av musik.

Honky Yonk, Barroom Upright

1915 Packard upright

Ännu ett stort, gammalt amerikanskt upprätt piano med alla orginaldelar, detta dock med ett lite mer färgstarkt liv än det från Hume. Detta piano ger ett autentiskt bar-ljud, då det har varit huspianot i den kända Cheers-baren i Boston under många år. Stämd i en genuin ’honky tonk’-känsla med rökig whiskykaraktär.

Tack Piano

Ett genuint tidigt 1900-talspiano med metallinlägg i pianohamrarna och inte ”perfekt stämt” gör detta till en sekelskiftsklassiker. Tackpianot ger ett autentiskt ljud som fortsätter att bli använt i allt från traditionell periods- och roots-musik till klassisk pop och experimentell rock.

Tillbehör

Avid Pace iLok 3
650 kr
Köp
Info
Visa fler
Visa färre

Mer från Synthogy

Synthogy Ivory II American Concert D - Download
Vår hyllade 1951 Steinway Concert D virtuella flygel....
1695 kr
Köp
Info
Synthogy Ivory II Studio Grands - Download
Två exceptionella studioflyglar inspelade i legendari...
2595 kr
Köp
Info