Musikanten 50 års jubileum


Musikanten grundades år 1974 i Umeå och har under ett halvt sekel utvecklats till att bli en av Sveriges ledande butiker för instrument och övrig musikutrustning. När butiken startade så grundades konceptet på utbildning. Kunderna fick hjälp att hitta rätt instrument och gavs samtidigt möjlighet att lära sig spela. Ett koncept som lever kvar än idag.
Under åren har vi expanderat och har förutom vår webshop även butiker i Skellefteå och Luleå. Vi har ett av Sveriges största utbud av musikinstrument och musikutrustning. Vår personal har lång erfarenhet och specialutbildning inom många olika områden. Vi tillhandahåller också service och reparationer för både instrument och elektronik, samt har en egen avdelning för ljud och ljusinstallationer. Utöver det så har vi egna replokaler för uthyrning samt en inspelningsstudio.
Som alltid är vi helt oberoende butiker, utan inblandning av kedjor eller tillverkare. Detta gör att vi själva kan styra vårt sortiment och sälja de produkter vi står för till 100%.