Service av ditt stränginstrument?


Vi skulle vilja påstå att det allra viktigaste för att du ska trivas med ditt instrument är dess spelbarhet. Intonation, skorr på vissa strängar och hög stränghöjd är saker som verkligen kan förstöra inspirationen. Trä är ett levande material, vilket gör att alla träinstrument påverkas av väderomslag och årstider. Vi har egen verkstad som kan hjälpa dig att reparera och serva alla typer av stränginstrument, från enklare strängbyten till limningar, lödning av elektronik m.m. Vi kan också erbjuda PLEK-setup, en PLEK-maskin är en avancerad datorstyrd verkstadsmaskin som åtgärdar problem med en tolerans på 0.01mm.

Du kan enkelt lämna ditt instrument i någon av våra butiker under alla våra öppettider. Oftast kan ett kostnadsförslag ges direkt, men om ditt instrument behöver en noggrannare undersökning så återkommer vi med prisförslag innan reparationen påbörjas. Om du inte bor i närheten av någon butik så kan vi hjälpa dig med fraktsedlar för att skicka ditt instrument.


Service av elektronik och förstärkare?


Har du problem med någon form av elektronik. Vare sig det är en förstärkare, högtalare eller annat så kan vi hjälpa dig. Här finns ingen prislista för de vanligaste reparationerna, eftersom det är för svårt att göra en sådan standardiserad mall för elektronikreparationer. Arbetskostnaden är 600kr exkl moms (750kr inkl moms) per arbetstimme, material tillkommer. Självklart kan du få ett kostnadsförslag innan påbörjat arbete om så önskas.

Kontakta oss gärna om Ni har några frågor!

Telefon: 010-33 33 260
E-post: info@musikanten.nu