Stora Musikguiden - Musikteori för alla i gruppen Stråk, blås & not / Noter / Sång hos Musikanten i Umeå AB (30-9789185575152)
Stora Musikguiden - Musikteori för alla

Stora Musikguiden - Musikteori för alla

Stora Musikguiden vänder sig till dig som vill lära dig mer om musikens tonspråk. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, sjunger i kör eller spelar dragspel, spelar i rockband eller stråkorkester, spelar på gehör eller efter noter. Kanske vill du lära dig skriva ner musik, eller kanske är du en musiklyssnare som vill veta mer. Genom att höja din medvetenhet får du ut mer av musiken.
Artnr: 30-9789185575152
Lägg i önskelistan
Webblager: Finns i lager
Finns varan i butik?
Luleå
Skellefteå
Umeå
299 kr
Antal: 
Öppet köp i 14 dagar Fri frakt över 1000 kr Komplett serviceverkstad
Boken ger en allmän musikteoretisk grund. Den tar också upp sådant som är specifikt för olika genrer och kan med lika god behållning läsas oavsett om du är inriktad på klassiskt, blues, jazz, rock, folkmusik, visor, pop etc.

Med denna bok till hands vet du att du alltid har möjlighet att ta reda på det du behöver veta om vad som ligger bakom den musik du sjunger, spelar, skriver, läser eller lyssnar på.

Roine Jansson är professor i gehör- och satslära och undervisar vid Musikhögskolan i Stockholm. Han är en välkänd författare av böcker med musikteoretisk inriktning.
Visa fler
Visa färre